Tuesday, January 27, 2009

APAHAL UMNO DI PERAK?..

Apa nak jadi ADUN Bota, Datuk Nasaruddin Hashim yang keluar daripada BN dan menyertai Parti Keadilan Rakyat (PKR) semalam. YB apa ni lompat parti ingkar dengan undi rakyat setelah rakyat meletak kepercayaan mengundi datuk PIRU ke-12 yang lepas. Harap2 nilah orang yang last jadi katak dalam era pimpinan Datuk Seri Najib Tun Razak.

4 comments:

sumandak bayu said...

Salam Sis,

Nilah dikatakan pemimpin KATAK PURU SENGAL

Junid Bin Gunsalam said...

hye..anggun,
minta puji bah tu datuk nasaruddin..itu la namanya YB yang gila pangkat, kuasa dan wang ringgit...hehehe

rajin2 la komen blog sy..
http://n5tandek.blogspot.com

Anonymous said...

Sekadar ingat mengingatkan. Jangan lupa selalu berdoa untuk saudara kita di Palestin. Doa Qunut Nazilah

“Ya Allah, sesungguhnya kami bermohon pertolongan Mu, kami meminta ampun kepada Mu, kami memohon petunjuk dari Mu, kami beriman kepada Mu, kami berserah kepada Mu dan kami memuji Mu dengan segala kebaikan, kami mensyukuri dan tidak mengkufuri Mu, kami melepaskan diri daripada sesiapa yang durhaka kepada Mu.

Ya Allah, Engkau yang kami sembah dan kepada Engkau kami bersalat dan sujud, dan kepada Engkau jualah kami datang bergegas, kami mengharap rahmat Mu dan kami takut akan azab Mu kerana azab Mu yang sebenar akan menyusul mereka yang kufur Ya Allah, Muliakanlah Islam dan masyarakat Islam. Hentikanlah segala macam kezaliman dan permusuham, Bantulah saudara-saudara kami di mana sahaja mereka berada. Angkatlah dari mereka kesusahan, bala, peperangan dan permusuhan.

Ya Allah, selamatkanlah kami dari segala keburukan dan janganlah Engkau jadikan kami tempat turunnya bencana, hindarkanlah kami dari segala bala kerana tidak sesiapa yang dapat menghindarkannya melainkan Engkau, ya Allah.”
Sumber: JAKIM
View Profile: Rantong

Anonymous said...

Salam cewek anggun.. :)
Kenapa bah blog kitani ndak dimasukkan dalam senarai tu..?? Melampau juga eehhh. Marah ni..

Perak..?? Sudah jadi gangsa,bilang siTinta biru, mana ada lagi peraknya.

Itulah akibat mainan sendiri, sendiri pasang perangkap, sendiri yang kena jerat...!!

Tiada sudah mimpi dorang mo jadi PM..habis berkecai..satu demi satu..next is Kedah,than Selangor..dan yang terakhir sekali..Pulau Pinang.